Home Forums Red Team Elementy Blog on Mobile not showing correctly

Blog on Mobile not showing correctly

  • Author
    Posts
  • #6640

    mdlthomson
    Participant

    Hello

    The mobile version of the theme is not rendering the blog correctly, see image attached.
    I am using an iPhone SE.
    In Portrait mode it is just showing a thin column and in Landscape mode it is showing the whole column but with space either side.
    How can I make it render correctly.

    Thanks
    Michael

    • This topic was modified 4 months ago by  mdlthomson.
    • This topic was modified 4 months ago by  mdlthomson.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #6655

    mdlthomson
    Participant

    Hello, is someone looking into this query, it is now 5 days since it was posted.

    Thanks
    Michael.

  • #6661

    Sen (Supporter)
    Moderator

    Sorry so much for delay reply, somehow i missed your ticket.

    Please give me FTP+Admin info your site in private reply, i will have a close look and help you.

    Thank you!

    • #6663

      mdlthomson
      Participant
      This reply has been marked as private.
  • #6671

    mdlthomson
    Participant

    Hello, have you managed to work out why it’s not working?

    Thanks
    Michael

  • #6675

    mdlthomson
    Participant

    Hi, I am not sure why have not had a response to this yet, please can you update me on where we are at? I need to get this issue resolved.

    Thanks
    Michael

  • #6682

    Sen (Supporter)
    Moderator

    Oh sorry so much for delay. But here is main support channel of Elementry theme:

    http://spyropress.com/forums/elementy-multipurpose-one-multi-page-wordpress-theme.html

    Please ticket here to get support. We will answer you in few hours.

    Thank you so much!

You must be logged in to reply to this topic. Click here to login or register