Home Forums WordPress Themes Yellow Hats Header issue

Header issue

  • Author
    Posts
  • #6006

    gulsehar
    Participant

    I am facing a lot of problem with the theme.

    to start with
    1. The images are not getting uploaded.
    2. Any changes on the website takes ages to update.
    3. The header is giving me hardtime. Please find the attachment for header issues.
    4. On using the already uploaded images to any of the element, it is not getting added.

    Please help me out on these issues

    my website – http://www.royaleiffelgroups.com

    • This topic was modified 7 months, 3 weeks ago by  gulsehar.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #6009

    Sen (Supporter)
    Moderator

    Hi gulsehar

    Could you show me screenshot for details your problem in each question and give me admin+ftp info your site to i can help you. Please set private reply for your info.

    Thank you!

  • #6017

    gulsehar
    Participant
    This reply has been marked as private.
  • #6027

    Sen (Supporter)
    Moderator
    This reply has been marked as private.
  • #6028

    gulsehar
    Participant
    This reply has been marked as private.
  • #6071

    Sen (Supporter)
    Moderator

    Hi gulsehar

    1.The header issue is solved.

    http://prntscr.com/deprhy

    2 About some issue:
    -The images are not getting uploaded.
    -Any changes on the website takes ages to update.

    It is from your server, you can test it without Yellow Hats theme. You need to get in touch with your hosting provider to change some parameters.

    At the basic level, this theme will require the following conditions:

    Apache 2.x or Microsoft IIS 7
    PHP 5.3.x
    MySQL 5.0.4 or higher
    WordPress 3.9+, 4.0+
    We Recommended PHP configuration limits are as follows:

    max_execution_time 60s

    memory_limit 128M

    post_max_size 32M

    upload_max_filesize 32M

    Thank you!

  • #6073

    gulsehar
    Participant

    Please check I am facing the issue in access sub-menu items. On cursor hover to the main menu item, there is a drop down . But when I am trying to reach the drop down to click it, the item disappears. Please solve this issue

  • #6076

    Sen (Supporter)
    Moderator

    Hi gulsehar

    Your problem is sovled:

    http://prntscr.com/dfhjev

    Thank you!

  • #6077

    Sen (Supporter)
    Moderator

    if you are happy with our work please give us 5 star and Good Review. You can do it on download page at themeforest, screen: http://prntscr.com/6x3k63

    Please feel free to contact us with any questions you might have, we’re always happy to help.

    Cheers, Support Team !

You must be logged in to reply to this topic. Click here to login or register